Roulette Strategie

Als je kiest voor internet roulette spelen, dan is het goed dat je de roulette strategie jezelf eigen gaat maken voordat je deze toe gaat passen. Er zijn verschillende strategie├źn die je kunt kiezen, maar het is maar net waar jij je prettig bij voelt. Het kan zijn dat je een bepaalde strategie hebt die je jezelf snel eigen hebt gemaakt. Als je hier geld mee hebt verdiend dan is de kans groot dat je deze strategie vaker toe gaat passen.

Maar wanneer je de eerste keer verliest moet je het niet opgeven, door te oefenen met een strategie kun je hem jezelf beter eigen maken en hopen maar dat je de volgende ronde dan meer geluk hebt en gaat winnen! Als je besluit te spelen aan de hand van een roulette strategie is het een goede keuze dat je hier nu wat mee gaat doen. Je kunt namelijk een eigen strategie kiezen en hier veel geld mee verdienen, maar eerst moet je weten welke strategie er bij je past. Een strategie welke veel wordt gebruikt is de verdubbel strategie. Het is een eenvoudige strategie en daarbij heb je een 50% winkans, maar de nul wordt dan niet meegerekend.

Je kunt denken aan inzetten op rood of zwart of inzetten op even of oneven. Er wordt gestart met een lage inzet van 1. Als je wint dan pak je je winst en als je verliest dan zet je nogmaals laag in. Maar dan het dubbele van wat je net in hebt gezet. Als je dan deze ronde wint dan heb je je inzet van de vorige ronde ook weer gewonnen. Als je wint begin je iedere keer weer opnieuw met een lage inzet en wanneer je verliest zet je de inzet van de vorige ronden ook in, totdat je alles weer terug hebt gewonnen.

De strategie eigen maken

Het is van belang voordat je een strategie in de praktijk toe gaat passen dat de strategie je eigen is geworden. We geven je daarom een voorbeeld van hoe je kunt spelen. Je kunt bijvoorbeeld starten met een inzet van 1 euro. Als je wint zet je iedere keer 1 euro in, maar als je hebt verloren dan verdubbel je je inzet en wordt het dus 2 euro. Je zet alleen in op enkelvoudige kansen en dat wil zeggen rood/zwart even of oneven. Je kiest dus geen cijfers, want dan is je winstkans stukken lager. Iedere roulette strategie kent een aantal aandachtspunten, dat geldt ook bij deze strategie.

Er moet hierbij namelijk geen limiet zijn voor je inzetten en je moet genoeg geld hebben als je deze strategie kiest. Het advies is dat je altijd gaat beginnen met een lage begin inzet. Stel je voor dat je met 25 euro gaat spelen en je verliest, dan moet je bij de strategie het dubbele inzetten en dat is 50 euro en dan loopt het wel erg snel op. Daarom is het beter dat je laag in gaat zetten en zeker als je gaat oefenen om je de strategie eigen te maken.

De strategie oefenen

Het blijven oefenen van de strategie is van belang. Dit wil niet zeggen dat je alleen maar met deze strategie moet spelen als je roulette kiest, maar het is wel aan te raden dat je regelmatig met deze strategie gaat spelen en blijft oefenen totdat je je kansen weet en weet of deze strategie bij je past. Het kan zijn dat je er een fijn gevoel bij hebt en dat je veel geld wilt verdienen met deze strategie. Dit kan er voor zorgen dat je altijd met deze strategie wilt spelen, maar afwisseling is leuker. Toch kan deze strategie ook voor afwisseling zorgen, wat je deels zelf in de hand hebt. Als je de vorige keer met het spelen van de Nederlandse roulette bijvoorbeeld 100 euro hebt gewonnen, kun je nu je begin inzet van 1 euro verhogen naar 2 euro. Je maakt het dan voor jezelf al wat spannender, want als je verliest wordt het geen twee euro maar vier euro.

Hierdoor lopen de bedragen die je in kunt zetten op, maar het zorgt er ook voor dat je meer geld kunt verdienen. Als het goed gaat deze dag kun je snel veel geld verdienen (sneller dan wanneer je begint met 1 euro als begin inzet). Maar de hoogte van de inzet kun je zelf bepalen, je kunt er aan denken om bijvoorbeeld een keer wat lager te starten en als je veel winst hebt gemaakt een keer wat hoger in te zetten. Maar wanneer je de strategie eenmaal onder de knie hebt, wordt het toch tijd voor het echte werk (als je er klaar voor bent).

De strategie in de praktijk brengen

Je hebt jezelf de strategie eigen gemaakt en dan wordt het tijd voor het echte werk. Je kiest een casino uit waar je met je strategie voor het eerst voor geld gaat spelen. Tijdens het oefenen heb je vaak met nep geld gespeeld en nu wordt het tijd dat je winst kunt maken. Maar houd altijd in je achterhoofd dat je ook geld kunt verliezen. Het gaat er om dat je weet wat je opties zijn en dat je niet meer geld gaat storten dan je kunt missen. Maar hoe pas je de strategie toe in de praktijk?

– Zorg dat je rustig bent en neem voordat je gaat spelen alle regels nog even door
– Plaats je inzet en voel de spanning
– Als het balletje stil ligt zie je of je hebt gewonnen
– Zo ja? Plaats weer hetzelfde lage inzet bedrag
– Heb je verloren? Plaats dan het dubbele van de vorige inzet

Je kunt voor jezelf altijd een limiet vaststellen dat je tot een bepaald bedrag mag spelen vandaag (bijvoorbeeld tot 50 euro). Stop hier dan ook op tijd mee, zodat je de volgende keer weer door kunt spelen. Het belangrijkste is dat je het leuk blijft vinden en dit heb je ook zelf in de hand (zet niet alles in een keer in, want er is een kans dat je alles in een keer kwijt bent).